ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΤΡΟΖΗΣ

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ Α.Ε., προκειμένου να καλύψει την ετήσια κατανάλωση σε φαρμακευτικά σκευάσματα και διαλύματα ηλεκτρολυτών και δεξτρόζης (οροί), σας προσκαλεί όπως υποβάλλετε τις προσφορές σας, έως και την Δευτέρα 8/2/2021.

 

∑υνημμένα θα βρείτε:

1.       To κείμενο και τους όρους του διαγωνισμού (Αρχείο pdf).

2.       Αρχείο υποβολής της οικονομικής προσφοράς, το οποίο πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρωθεί και να συμπεριληφθεί στον φάκελο της οικονομικής προσφοράς σε CD (Αρχείο οικονομικής προσφοράς-Αρχείο excel).

Η κατάθεση των προσφορών σας, θα γίνεται μέχρι και την Δευτέρα 8/2/2021, στο φαρμακείο του Θεραπευτηρίου (6ος όροφος), αφού πρώτα περάσετε από τη γραμματεία του Προέδρου (1ος όροφος) για να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου

 

Ο φάκελος πρέπει να περιέχει την οικονομική και τεχνική προσφορά. Επιπλέον, στον φάκελο της οικονομικής προσφοράς πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συμπεριλαμβάνεται σε μορφή οπτικού δίσκου (CD) το αρχείο οικονομικής προσφοράς (Αρχείο excel).  

Οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση θα δίδεται καθημερινά από το Φαρμακείο του Θεραπευτηρίου, Παπαδιαμαντοπούλου 20, 11528 Ιλίσια από τις 9:00 έως και τις 15:00, στα τηλέφωνα 210 72 08 220 και 210 72 08 300, είτε με επικοινωνία στο παρακάτω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

Για την εταιρεία,

 

 

Καθηγητής Γεώργιος Πολυμενέας

Πρόεδρος Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου